onsdag 21 november 2012

Wonderbook Book of Spells


Jag fick testa nya spelet Book of Spells, där berättelsen är skriven av J.K. Rowling. Jag som är ett stort Harry Potter fan och älskar allt med sagor och magi kunde såklart inte motstå att få hoppa in i magins värld. Jag hade lätt kunnat sitta hela dagen där i magins underbara värld. Jag har verkligen inte spelat mycket i mina dar, och fram tills nu har jag inte känt mig motiverad heller. Men är det ett spel som skulle få in mig i spelvärlden så är det PS3-spelet Book of Spells. Det är det här med att svänga på armar och prata som gör det så mycket mer verkligt. Alla som har läst Harry Potter har nog också drömt om att få hoppa in i den världen, här är spelet som gör det möjligt! 

En bra julklapp till Annie kanske vars högsta dröm är att bli trollkarl, eller jag vill ha det i julklapp faktiskt. Hur mysigt vore det inte att, under kalla vinterkvällar när snön yr utanför fönstret, eller det slaskar där ute, sitta inne i värmen och öva på besvärjelser, duellera mot trollkarlar och lösa mysterier.
Är det här månne framtidens sätt att läsa, eller delta i,  böcker?

2 kommentarer:

  1. Låter roligt och spännande. Är det ett tv-spel där J. K. Rowling skrivit handlingen i spelet? Vet du vilka spelkonsoler spelet finns till?

    SvaraRadera
  2. Ja, verkligen underbart spel. Det är ett PS3 spel. Spelet innehåller nytt material från J.K. Rowling. Du använder samma besvärjelser som i Harry Potter, leviterar grodor, framkallar eld, duellerar mot trollkarlar.

    /Linda

    SvaraRadera