måndag 12 november 2012

Fotoboken Ebbes första år

När Ebbe fyllde ett ville jag och min sambo ge honom något som han kan ha länge, något som han inte tröttnar på efter några månader. Därför valde vi att göra en fotobok med bilder från hans första år. Det finns massor av olika sidor på nätet där man kan göra sina egna fotoböcker. Vi har använt oss av photobox.se som har fungerat bra. Det mest negativa är att det tar ganska lång tid att ladda upp bilderna och sedan är det lite småpilligt att bestämma hur man vill ha fotona. Det kostar även lite mer än vanlig framkallning, från ca 150 kr och uppåt. Vi betalade ca 300 kr för Ebbes fotobok exklusive frakt. Men vi har varit nöjda med alla de fotoböcker som vi beställt. Det blir liksom lite roligare än vanliga fotoalbum.

Ebbes fotobok har hårda pärmar och extra tjockt papper för att den ska hålla lite bättre. Vår tanke är ju att han ska ha den i många, många år.

Förra året gav vi bort almanackor med Ebbe-foton i julklapp, vilket var mycket uppskattat. Vi har även gjort fotoböcker och gett bort i present till Ebbes far- och morföräldrar. Jag kan verkligen rekommendera att ge bort en fotobok eller almanacka. Det kommer att bli favoritklappen hos alla far- och morföräldrar, det kan jag lova.

/Moa

3 kommentarer:

 1. Som farmor kan jag bara säga att det är en av de finaste julklappar jag någonsin fått, glädjetårarna gick inte att hålla tillbaka. Hälsningar Farmor

  SvaraRadera
 2. Kan rekommendera http://fotoklok.se supersnygga fotoböcker och även personliga pekböcker!

  /Lindis

  SvaraRadera
 3. håller med, gjorde själv en bok hos www.solentro.se, verkligen kul och smidigt! du kan se min bok här: https://hampusbok.wordpress.com/2011/12/06/min-forsta-bok-fran-solentro-har-kommit/

  ha de/h

  SvaraRadera