onsdag 5 december 2012

Vinn Rubinröd!


Nu ni! Om ni läste min recension av boken Rubinröd så vet ni att det är en härlig bok ni har chansen att vinna här hos oss. Jag är helt såld på berättelsen och ska läsa de återstående två i tidsres-trilogin under jul. Längtar!

Jag råkade få 2 ex skickade till mig av misstag. Saken är den att Christine Bredenkamp som har översatt den tyska berättelsen till svenska är en när och kär vän. Genom misstag så fick jag 2. Hon föreslog att jag skulle ge bort det exet. Så jag tänkte att ni skulle få den! Det blir en bra julklapp till dig själv eller någon annan som tycker om böcker i stil med Harry Potter, Narnia, Guldkompassen eller för den delen Twilightserien.


Berättelsen om Gwen och Gideon som på ett finurligt sätt reser genom tiden är en magisk historia som du inte kan lägga ifrån dig förrän sista ordet är läst. Tidsrese-trilogin  har blivit en succé i många länder och filmen kommer ut i mars 2013.

Vinn Rubinröd genom att lämna en kommentar på det här inlägget innan  12/12. Glöm inte ange mailadress så vi kan nå dig om just du vinner!

/Linda

5 kommentarer:

 1. Spännande, jag vill gärna vara med och tävla om boken :) Tack!

  katharina (@) lillabus.se

  SvaraRadera
 2. Åh, jag vill gärna ha ett hårt paket att dela ut till min dotter under granen!

  matilda08@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Tävlar gärna om boken. Den låter väldans spännande.

  Carojons@gmail.com

  Häls. Lina

  SvaraRadera
 4. Spännande, jag hoppas jag vinner. Jag skulle ge bort den till Kajsa som jag tror är helt rätt i målgruppen.
  Carina.hillerstrom@gmail.com
  God Jul!

  SvaraRadera
 5. Perfekt läsning för mellandagarna! Håller mina tummar.
  kristin53@hotmail.se

  SvaraRadera