lördag 13 oktober 2012

Tävlingsdags!

Bildkälla
I samarbete med Vombat förlag har vi det stora nöjet att presentera Alla vi barns första, men förhoppningsvis inte sista, läsartävling. Vi har tre stycken exemplar av boken Resan till vintergatan att lotta ut till några lyckliga läsare. Resan till vintergatan är skriven av Josefin Roos och bilderna är gjorda av Miguel Escribano och boken är naturligtvis utgiven på Vombat förlag.

Så här skriver Vombat om boken:
Amanda tittar upp mot himlen och funderar på hur allt hänger samman. Hon ber svanen ta med henne på en himmelsk färd. Resan till Vintergatan är en poetisk betraktelse av världsalltet.
För att vara en barnbok är den verkligen poetisk och filosofisk. Man får följa Amanda på hennes resa runt universum. Paralleller kan lätt dras till Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige fast Amanda flyger på en svan istället för en gås. Bilderna är stora och riktigt, riktigt fina. Resan till vintergatan riktar sig främst till barn i åldrarna 3-6 år.

För att vara med i utlottningen och ha chansen att vinna ett av de tre exemplaren behöver du bara lämna en kommentar på detta inlägg. I kommentaren skriver du namn och mejladress. Tävlingen pågår i en vecka från och med idag. Så nästa lördag är sista dagen att kommentera för att vara med i tävlingen. På söndag, den 21 oktober,lottar vi fram tre lyckliga vinnare. Lycka till!

/Moa

14 kommentarer:

 1. Den verkar spännande... Om jag vinner skall jag spara den till en viss liten kille är stor nog. Sen kan jag läsa den för honom när ni är på besök hos oss.

  SvaraRadera
 2. Åh vilket stort ämne den tar upp. Lite filosofi för barn kanske? Säkert en trevlig bok o en bra blogg förstås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att vara med i utlottningen behöver du lämna namn och mailadress. Lycka till.

   Radera
 3. Den låter väldigt fin, vi älskar fina böcker och hoppas på vinst Katharina( @ ) lillabus.se

  SvaraRadera
 4. Självklart vill man vinna en ny bok att läsa för sönerna! uddabuddha@hotmail.com /Catharina

  SvaraRadera
 5. Självklart vill man vinna en ny bok att läsa för sönerna! /Catharina catharinalindblad@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Ååå, en barnbok av Josefin Roos! Den vill jag vinna!!!
  //Sara
  sara.schesny@gmail.com

  SvaraRadera
 7. En underbar bok!/Lina
  carojons@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag är väldigt förväntansfull på denna bok. Barns filosofiska tankar är gränslösa! /Olga intillnaturen@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Vad roligt med en tävling. Och kul med en ny bok - de som finns där hemma har man kanske tröttnat på lite... /Malin (malinlyckeborg@hotmail.com)

  SvaraRadera
 10. Jag vill gärna vara med och tävla, det verkar vara en jättefin bok, men jag vill inte lämna ut min mailadress här. Rädd för spam och annat. Men vill ändå passa på och tacka för en fin blogg!
  /Sara

  SvaraRadera
 11. Hoppas på att få vinna denna bok :) Isabelle Jönsson isabellejonsson1980@gmail.com Om jag inte vinner den, köper jag den ändå. Mvh Bella

  SvaraRadera
 12. Jag och barnen älskar böcker! Det är viktigt att läsa! Det vinner man så mycket på! SJälvklart vill jag vinna denna fina bok! Trevlig lördag! Anna (johansson.anna@gmail.com)

  SvaraRadera