fredag 12 oktober 2012

Underbara barn, sagostund, Hamleys och choklad


I helgen händer det en massa roligt här i Stockholm för er med barn. I dagarna 3 håller Underbara Barn mässan till i Älvsjö. Det blir sångstunder, ekostig och barnen kan göra sina egna kalashattar. För den barnintresserade vuxne finns föredrag och massa shopping. Du kommer hitta utställare som Geggamoja, Brio, Barnens förlag, Teutonia, Crocs och många många fler.

På lördag 13 oktober är det Stora Läsardagen på Kulturhuset och 30 lördagsöppna bibliotek i Stockholm. Dagen arrangeras av DN, Stockholms Stadsbibliotek och Kulturhuset. Det blir sagostund på flera språk, Mark Levengood och Pia Johansson deltar i pjäsen "Peter Pan och Wendy", pyssel, författarsamtal med mera.

Känns inget av ovanstående mitt i prick, eller har du kanske lite äldre barn så vad sägs om Chokladfestivalen på Nordiska museet? Här hålls just idag tävlingen Årets Konditor. Du kommer under hela helgen kunna frossa i choklad och föredrag som handlar om choklad.Idag fredag öppnar världens mest kända leksaksbutik, Hamleys, sin första etablering i Sverige. Det är Nacka Forum som har fått butiken på 800 kvm. Det kommer bli fullspäckat med festligheter, bullar och kakor, och 25% rabatt på allt hela helgen.

Trevlig Helg och kanske ses vi!

/Linda

1 kommentar: