söndag 16 december 2012

Tävling: Utflyktskit från Kiviks Musteri och Tetra Pak

När jag kom hem i fredags stod det ett stort grönt paket på köksbordet och väntade på mig. Spännande!

Paketet var ett utflyktskit från Kiviks Musteri och Tetra Pak och innehöll en smarrig Äppelsoppa, två fina koppar från Höganäs med träfat och två praktiska sittunderlag. Äppelsoppan från Kiviks Musteri är ett bra mellanmål, full av vitaminer, som passar perfekt på vinterutflykten, i skidspåret eller i pulkabacken. Äpple är årets nya smak från Kiviks Musteri och soppan smakar lika gott varm som kall. Äppelsoppan har fått en ny kartongförpackning från Tetra Pak med en kork som är lätt att öppna oavsett om du är stor eller liten. Samtidigt har förpackningen en så tät återförslutning att den håller tätt i ryggsäcken på utflykten. Förpackningen är certifierad enligt FSC, vilket betyder att råvaran som den är tillverkad av kommer från skogar som brukas ansvarsfullt.
Alla vi barn har fått den stora nöjet att få tävla ut två fina utflyktskit från Kiviks musteri och Tetra Pak till våra läsare! För att vinna behöver du endast skicka ett mail till allavibarn@gmail.com med rätt svar på följande fråga:

Kiviks Musteris fruktsoppor kommer i fyra olika smaker i en ny lättöppnad förpackning från Tetra Pak. Äpple är årets nya smak, men vilka är de övriga tre smakerna?

Om du behöver hjälp med svaret hittar du mer information här:
http://www.kiviksmusteri.se/main/default.asp?basid=13&id=14&catid=38&subcatid=170&subsubcatid=214&langID=1 

Tävlingen pågår till och med lördag 22:a december. Vinnarna utses av Kiviks Musteri och kontaktas via mail. Under vecka 2 nästa år kommer vinsterna att skickas ut till vinnarna.

Lycka till!
/Moa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar