lördag 8 september 2012

Bandängens parklek

Välkommen till Bandängen

Om man finner sig sysslolös någon dag och befinner sig i Stockholmsområdet kan man alltid bege sig till en av stadens många parklekar. Vi bestämde oss en söndag för att göra just detta och stack iväg till Bandängens parklek, som ligger mellan Bandhagen och Högdalen i södra Stockholm. Här finns massor av skoj för hela familjen, men kanske framför allt för barnen. Man kan leka i den stora lekplatsen, tävla i månbilsrace, grilla korv, bada i plaskpool, fika och titta på fina djur.

Ebbe och fåren

Vi spanade in fåren, grisarna, kaninerna och hönsen. Ebbe ville gärna klappa fåren men de höll sig på säkert avstånd. Hos kaninerna kan barn lämna sina nappar när tiden är mogen för att sluta.

Hejdå nappen!

Tyvärr blev besöket en ganska blöt upplevelse och lagom till Ebbe skulle få gunga öppnade sig himlen. Det fick bli en fika istället. Trots regnet hade vi en mycket trevlig stund i Bandängen och jag längtar till nästa sommar då Ebbe är lite större och verkligen kan uppskatta allt roligt i parkleken. Förhoppningsvis är också vädret lite bättre nästa gång vi tittar förbi.

Här hittar ni Bandängens hemsida.

/Moa1 kommentar:

  1. Moa, du har så rätt, Bandängen är en av de bästa paklekarna i Söderförort! Cina

    SvaraRadera